Röviden: Már 50 millió forintnyi hitelt is felvehetnek a vállalkozások ingatlanfedezet nélkül a Széchenyi Kártya Program új konstrukciója révén, melyet zavartalan működésük pénzügyi hátterének biztosítására használhatnak fel.

Bővebben: Jelentős bővülést eredményezhet az egyébként is népszerű Széchenyi Kártya Program hitelkeretének duplájára növelése. Az 50 millió forintra emelt maximálisan felvehető hitelösszeg akár több tízmillárd forintnyi új folyószámlahitel megjelenését is eredményezheti. Mindez kedvezően hathat a közepes és nagyobb vállalkozások számára, akik úgymond "kinőtték" a korábbi konstrukciót.
A keretösszeg megduplázását június végén jelentette be a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója. A változást azért érezték szükségesnek, mivel folyamatos növekedést mutatott a 25 millió forintnál nagyobb hiteligényű vállalkozások száma.

Milyen feltételekkel igényelhető az új konstrukció?

A hitel az átmeneti likviditási nehézségek áthidalására 25 millió forintig a legalább egy teljes lezárt üzleti évet felmutató vállalatok számára vehető fel, 25 millió forintnál nagyobb hitelösszeg felvételéhez azonban két lezárt üzleti év szükséges.

Igényeljen Széchenyi kártyát most!
Alapkérdések
Igen
Kft
Zrt, Nyrt
Bt
EV
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Személyes adatok
Hitelösszeg
Ft
Cégfinanszírozás.hu hírlevél