Röviden: Az Agár Széchenyi Kártya, ha majd rendelkezünk vele, pontosan ugyanazt „fogja tudni” mint a hagyományos Széchenyi Kártya. Tehát egy kedvezményes kamatozású, egyszerűsített elbírálású folyószámlahitel, a hozzá tartozó bankkártyával. A kondíciói pedig még valamivel jobbak is.
 

Agrár Széchenyi Kártya jellemzői

  • A kamat és a kezelési költség összesen jelenleg 2% 
  • Ha jégkár súlytotta településen veszik igénybe, akkor a kamatra és minden egyéb, a kártyához kapcsolódó költségre 100% állami támogatást kap!
  • A hitelkeret 500 000 Ft vagy annak egész számú többszöröse, maximum 25 millió Ft.
  • Futamideje egy, kettő vagy három év. Két-, illetve hároméves futamidő esetén viszont a Bank évenkénti felülvizsgálatot ír elő.
 

Ki igényelheti?

Mezőgazdasági termék előállításával, feldolgozásával és forgalmazásával, valamint erdő-, vad- és halgazdálkodással kapcsolatos tevékenységet végző egyéni vállalkozó, mezőgazdasági őstermelő, családi gazdálkodó, erdőbirtokossági társulat, gazdasági társaság, egyéni cég, ill. szövetkezet igényelheti, amely
  • legalább egy éve működik.
Kivételek:
  • Fiatal mezőgazdasági termelő: nem szükséges a gazdasági múlt
  • 15 millió Ft feletti igénylés: két éves működés
  • rendelkezik az MVH-tól kapott ügyfél-azonosító számmal
  • nincs lejárt köztartozása vagy lejárt hiteltartozása
  • megfelel az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció Üzletszabályzatában meghatározott egyéb feltételeknek
(forrás: kavosz.hu)

Igényeljen Agrár Széchenyi Hitelkártyát
Alapkérdések
Igen
Kft
Zrt, Nyrt
Bt
EV
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Személyes adatok
Hitelösszeg
Ft


 

Piaci információink, tippünk

 
A KAVOSZ-tól kapott tájékoztatás szerint az Agrár Széchenyi Kártyát egyelőre még kevesen igénylik. Az igénylők aránya az összes igénylőn belül kisebb, mint az agrárvállalkozások aránya az összes vállalkozáson belül. E mögött állhat a banki tájékoztatás hiánya, vagy a begyakorlottság hiánya is. Annak ellenére, hogy az Agrár Széchenyi Kártya már több éve elérhető, jó kondíciójú termék, a bankok csak lassan kapcsolódnak be a forgalmazásába. Általános megfigyelés, hogy a banki ügyfélreferensek a számukra megszokott konstrukciókat ajánlják inkább. Kevésbé szívesen terelik az ügyfelet a még nem begyakorlott termékek felé. A KAVOSZ-os kollega kiemelte, jól azonosíthatók az ő szolgáltatási területén belül egyes bankok, bankfiókok, melyek aktívabbak az Agrár Széchenyi Kártya forgalmazásában, annak ellenére, hogy más bankok is szerződtek már a termékre, és más bankfiókok területén is működnek agrárvállalkozások.
 
Amellett, tehát, hogy előnyei miatt ajánljuk az Agrár Széchenyi Kártya igénybe vételét, azt is javasoljuk, hogy azoknál a bankoknál igényeljük, melyek a termékben gyakorlottak. Ebben természetesen a Cégfinanszírozás.hu is áll rendelkezésükre. Ha pedig ragaszkodnánk meglevő bankunkhoz, fejezzük ki náluk határozott igényünket az Agrár Széchenyi Kártya iránt!
 
Igényeljen Agrár Széchenyi Hitelkártyát
Alapkérdések
Igen
Kft
Zrt, Nyrt
Bt
EV
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Személyes adatok
Hitelösszeg
Ft


 
Hasznos volt Önnek ez az oldal az Agrár Széchenyi Kártyával kapcsolatban? Ossza meg barátaival, ismerőseivel, partnereivel, hogy Ők is profitálhassanak belőle!


Kapcsolódó Széchenyi hiteltermékek

Széchenyi KártyaSzéchenyi ForgóeszközhitelSzéchenyi Beruházási Hitel

Cégfinanszírozás.hu hírlevél