Az MNB Növekedési hitelprogramja már jól ismert a vállalkozók előtt. Azt ugyanakkor már kevesebben tudják, hogy még számos versenyképes ajánlat van ma a piacon. Ezek közül mutatunk be párat piaci körképünkben:
 
Széchenyi Kártya: Ez is egy jól ismert termék, azt azonban kevesebben tudják, hogy a kamattámogatás hatására a kamat most csak 1,6%, a kezelési költség 0,8%. Tehát ez egy igen versenyképes ajánlat a Növekedési Hitelhez hasonlítva, ráadásul rulírozó, és mindig csak az igénybe vett hitel után kell kamatot fizetni.
 
Széchenyi Beruházási Hitel: A Széchenyi beruházási hitel kamata magasabb, 4,5%-6,5% között van, viszont lényegesen könnyebb megkapni, mint a Növekedési Hitelt. Ezért aztán jó alternatíva lehet számos vállalkozás számára.
 
Állami források: Azok számára, akiket a bankrendszer visszautasított: Vannak megpályázható állami források 4% körüli kamattal. Ez csak kicsit drágább, mint az NHP, de sokkal rugalmasabb, és olyan cégek is megkaphatják, amelyeket a bankok elutasítanak. Fontos tudni, hogy ingatlanfedezetre szükség van ezekhez a forrásokhoz. 

0%-os hitel? Igen, ilyen is van, amennyiben hitelét 1 éven belül visszafizeti! Kezelési költséget azért kell fizetni, aminek a mértéke havi 0,5%. Így valóban drágább, mint az NHP, viszont rugalmasabb.
 
 
Ha konkrét ajánlatot szeretne kapni, kezdje meg hiteligénylését online:

Konkrét hitelajánlatokat szeretnék kérni bankoktól
Alapkérdések
Igen
Kft
Zrt, Nyrt
Bt
EV
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Személyes adatok
Hitelösszeg
Ft


Hasznosnak találta az oldalon található tartalmat? Nyomjon egy "Tetsziket" vagy ossza meg partnereivel, ismerőseivel!


MNB hitelSzéchenyi KártyaSzéchenyi Beruházási Hitel

Cégfinanszírozás.hu hírlevél