Most Gulyás Gábor tanácsadási igazgatónk , aki több, mint 10 éves banki, vállalati hitelezési és banki fiókvezetői tapasztalattal rendelkezik, válaszol az Ön kérdésére!


Kérdése lenne céges hitelével kapcsolatban?
  • Miért nem kapok NHP hitelt?
  • Mik a hitelképesség KO kritériumai?

Hozzászólások

Céges email címe, melynek megadásával Ön elfogadja az üzletszabályzatot.

Hozzászólás beküldése folyamatban ...

Tugyi László2018 január 11. csütörtök, 15:58

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy foglalkoznak e Projektfinanszírozással?
Elnyert mezőgazdasági (állattartás)pályázatot.

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Igen, foglalkozunk, kérem, regsiztráljon be oldalunkon, és keresni fogjuk

Kardos Konradne 2017 január 12. csütörtök, 16:38

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy miert nem kapok sehol sem semmifele hitelt hiszen a munkaugyi kozpont altal lettem egyeni vallalkozo mert mint 56 eves holgy nem tudok elhelyezkedni es iparcikk jellegu vegyeskereskedes a fo profil es meg bele lett veve tap takarmany termeny stb forgalmazasa is igaz hogy sem onerom sem ingatlan fedezetem nincs de avval biztattak hogy mivel alkalmazni is szeretnek dolgozot vagy dolgozokat igy mint kezdo vallalkozo fogok hitelt kapni de sajnos nem igy van pedig en minden bankot megprobaltam 2016.07.26 ota vagyok regisztralva mint vallalkozo tudna e nekem abban segiteni hogy hova forduljak mert uzlet helyseg arukeszlet stb hez honnan tudok penzhez jutni tavaly volt egy olyan palyazat hogy 12 millio ft visszanemteritendo penzt lehet kis falvakban palyazni es mivel en nograd megyeben Nemti ben elek ilyen boltra nagy igeny lenne de a palyazat iro azt mondta hogy az a baj hogy mar vallalkozo vagyok mit lehet tenni igy udv koszonom szepen kardosne

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Tisztelt Kardos Konradne, Sajnos azt kell mondanom, hogy kezdő vállalkozóként fedezet hiányában nem valószínű, hogy kap bankhitelt. Megfelelő fedezet esetén a mikrohitel programot ajánlom.

Daróczi Tibor2016 október 05. szerda, 20:54

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy két kis üzletet nyitnánk Pátyod községben. Hol keressek kezdő vállalkozóként hitellehetőségeket. (Épületvásárláshoz és kezdő árukészlethez keresek hitelt.
Köszönettel : Tibor

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Tibor, a mikrohitel pályázatokat ajánlanám, amennyiben rendelkezik megfelelő ingatlanfedezettel.

Cégfinanszírozás.hu hírlevél