Hozzászólások


Tugyi László2018 január 11. csütörtök, 15:58

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy foglalkoznak e Projektfinanszírozással?
Elnyert mezőgazdasági (állattartás)pályázatot.

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Igen, foglalkozunk, kérem, regsiztráljon be oldalunkon, és keresni fogjuk

Kardos Konradne 2017 január 12. csütörtök, 16:38

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy miert nem kapok sehol sem semmifele hitelt hiszen a munkaugyi kozpont altal lettem egyeni vallalkozo mert mint 56 eves holgy nem tudok elhelyezkedni es iparcikk jellegu vegyeskereskedes a fo profil es meg bele lett veve tap takarmany termeny stb forgalmazasa is igaz hogy sem onerom sem ingatlan fedezetem nincs de avval biztattak hogy mivel alkalmazni is szeretnek dolgozot vagy dolgozokat igy mint kezdo vallalkozo fogok hitelt kapni de sajnos nem igy van pedig en minden bankot megprobaltam 2016.07.26 ota vagyok regisztralva mint vallalkozo tudna e nekem abban segiteni hogy hova forduljak mert uzlet helyseg arukeszlet stb hez honnan tudok penzhez jutni tavaly volt egy olyan palyazat hogy 12 millio ft visszanemteritendo penzt lehet kis falvakban palyazni es mivel en nograd megyeben Nemti ben elek ilyen boltra nagy igeny lenne de a palyazat iro azt mondta hogy az a baj hogy mar vallalkozo vagyok mit lehet tenni igy udv koszonom szepen kardosne

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Tisztelt Kardos Konradne, Sajnos azt kell mondanom, hogy kezdő vállalkozóként fedezet hiányában nem valószínű, hogy kap bankhitelt. Megfelelő fedezet esetén a mikrohitel programot ajánlom.

Daróczi Tibor2016 október 05. szerda, 20:54

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy két kis üzletet nyitnánk Pátyod községben. Hol keressek kezdő vállalkozóként hitellehetőségeket. (Épületvásárláshoz és kezdő árukészlethez keresek hitelt.
Köszönettel : Tibor

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Tibor, a mikrohitel pályázatokat ajánlanám, amennyiben rendelkezik megfelelő ingatlanfedezettel.

DEMETERNÉ PARTI KATALIN2016 augusztus 01. hétfő, 14:52

Kedves Gábor!

Szeretnék érdeklődni ,hogy milyen lehetöségei lehetnek egy kis vállalkozásnak ,amely bövíteni szeretné árukínálatát.melyhez több pénzre lenne szüksége.A vállalkozás BT. 2007-benlett alapítva,egészségügyi üzleti tevékenységet folytat .Köszönettel

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Tisztelt Asszonyom, Amennyiben az Ön vállalkozásának árbevétele és eredménye dinamikusan növekedett az alapítás óta, akkor nincs akadálya, hogy akár éven belüli, vagy éven túli finanszírozási lehetőséget kapjon a bankoktól. Jelenleg igen kedvező kamatkörnyezet alakult ki a pénzpiacon, így alacsony kamatszint mellett lehet hitelt felvenni. Ahhoz, hogy a lehetséges finanszírozás konkrét összegérő tudjunk beszélni azt kérjük Öntől, hogy regisztráljon be a honlapunkon (www.cegfinanszirozas.hu), hogy az előszűrést követően ajánlatokat tudjunk begyűjteni szerződött banki partnereinktől.

hHirschmann Tamás2016 május 03. kedd, 12:29

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy április 21.-én elküldtem az adóbevallásokat megkapta-e és ha igen akkor mi a véleménye lehetséges-e valamilyen megoldás,
Köszönettel Hirschmann Tamás

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Tamás, megnéztük a beküldött dokumentumokat, felvesszük Önnel a kapcsolatot! Üdvözlettel, cegfinanszirozas.hu

hHirschmann Tamás2016 április 20. szerda, 12:19

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy Két lezárt üzleti évem van,pozitív mérleggel. Egyéni vállalkozó vagyok és most lehetőségem lenne az eddig bérelt telephelyet megvásárolni. Komoly potenciál van még az üzletben némi fejlesztés után. Kaphatok-e hitelt úgy,hogy a megvásárolni szándékozott ingatlan lenne a hitelfedezet,

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Tamás, igen, ez lehetséges, de konkrétan kellene ismerni a korábbi évek gazdálkodási eredményeit. Ha elküldi a bevallást az info (kukac) cegfinanszirozas.hu email cimre, akkor tudunk segíteni, hogy hová érdemes fordulni, és milyen konstrukciók érhetőek el a piacon.

Valyuch Gyongyi2016 április 14. csütörtök, 07:09

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy tavaly alapított cégem, valamint hogy a fél éve műkődő vállalkozásom,hogyan kaphatna hitelt fejlesztés,bővítés célra. Kézműves hamburgerezőről van szó,Győrben.
Előre is köszönöm!

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Gyöngyi, ilyen rövid múlttal rendelkező vállalkozások jellemzően ingatlanfedezet mellett kaphatnak hitelt. Ha tud ingatlant felajánlani, akkor viszont több megoldás is lehetséges. Üdv, Gábor

Radvánszki Imre2016 március 31. csütörtök, 12:50

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy ingatlan fedezet nelkul hogyan juthatok mininalis hitelhez?mikrovallalkozo vagyok tobb mint 1 eve general k8vitelezo es jo lenne ha 1 millio forintott tudnek a hatterben anyagi biztonsagbol max szerszamok beruhazasara

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Imre, legyen szíves, lépjen be a hitelelőszűrés indítása menüpontba, adja meg a kért cégadatokat, és visszajelzünk Önnek, hogy mekkora hitelt kaphat.

Horváth Tibor2016 február 21. vasárnap, 14:26

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy cégem decemberben töltötte be az első üzleti leyárt évét. Majdnem 50milliós árbevétele volt. Mérlege egész jó. Family frostos kocsikat üzemeltetek rajta és idén átvett a cégem egy vendéglátót budapesten. A terv a vendéglátóegység fejlesztése,bővítése,terjeszkedés ami azt jelentené,hogy több kerületbe nyitnék még pár helyet.
Ezekhez ingatlanfedezet nélküli megoldásra lenne szükségem.hHa erre tudna ajánlani megoldási lehetőségeket azt megköszönöm!

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Tibor, kérjük, küldje el cégének legutolsó éves beszámolóját, illetve a főkönyvi kivonatot, hogy megvizsgálhassuk, lehetséges-e ingatlanfedeet nélküli finanszírozást kanpni. Üdvözlettel, Gábor

Bába József2016 február 05. péntek, 11:07

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy hogyan tudnék hitelhez jutni a vállalkozásomhoz.
Nyert pályázat alapján szeretnék további fejlesztéseket véghez vinni amihez szükségem lenne további beruházásra de sajnos hitelt kell felvennem ez ügy érdekében ahol nagyon szerencsével sehol nem jártam.Esetleg tudna ajánlani olyan hitelt ami kedvező számomra és van-e olyan hogy a hitel összegéből vásárolt pl:gépek stb...tárgyi fedezetként elfogadnák.
Tisztelettel:Bába József

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves József, kérjük, töltse ki ezt az adatlapot, utána felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megnézzük, mit lehet tenni vállalkozása érdekében! Ha most alakul a cége, akkor jelölje be azt.
https://cegfinanszirozas.hu/hitelkepesseg-vizsgalat
Üdvözlettel,
Gábor

attila barti2015 december 19. szombat, 18:11

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy kulfoldrol telepulnek vissza magyarorszagra .az osszegyujtott penzem kb 2m forint.szeretnek alapitani egy kivalo hangstudiot budapesten foleg kulfoldi erdeklodok szamara. az befektetesi osszeg komoly ,valoban szukseg lenne a 10m-ra. a kerdesem nemes egyszeruseggel annyi hogy :eleg-e a 2m onero?nem vagyok vallakozo ,termeszetesen a hazatelepules alkalmaval inteznem ezt. tisztelettel Attilius

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Attila! A pontos válaszhoz ismerni kellene az összes részletet, de "hüvelykujj-szabályként" talán annyi elmondható, hogy amennyiben tud megfelelő ingatlanfedezetet biztosítani a hitel mögé, akkor elég lehet 2M önerő, ha nem tud vagy nem akar ingatlanfedezetet adni, akkor valószínűleg nem.

Radvánszki Imre2015 szeptember 09. szerda, 06:37

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy februarban alapitott festo mikrovalalkozo vagyok.ingatlanfedezet nélkül szeretnék hitelt felvenni a atovabbi munkaim beruhazasahoz es anyagi biztos hatterhez.milyen lehetosegeim vannak es hol?
Valaszat elore us koszonom

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Imre, újonnan alakult cégeknél sajnos csak ingatlanfedezet mellett van lehetőség hitel nyújtására. Az ingatlannak nem feltétlenül kell az Ön tulajdonában lennie, azt javaslom, nézzen körül be tud-e vonni ingatlant.

Tamás 2015 június 15. hétfő, 01:33

Üdvözlöm kedves Gábor!
A kérdésem a következő lenne.
Kezdő vállalkozásnak Budapesten, milyen finanszírozási lehetőségei vannak?
Gép vásárlásról lenne szó.
Gasztronómiai berendezéseket szeretnék megfinansziroztatni.
Válaszát előre is köszönöm!
Üdv.: R.T.

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Tamás!

Kezdő vállalkozóként nehéz helyzetben van, ha hitelt szeretne bevonni. Ha van fedezetként felajánlható ingatlana, akkor ez egy megoldás lehet. Ha nincsen, akkor esetleg a lízinggel lehet megpróbálkozni, de ebben az esetben jelentős önerőre lesz szükség.
Üdv,
Gábor

Molnár Tamás Péter2015 június 11. csütörtök, 08:57

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy egyéni vállalkozóként virágkereskedő vagyok. az üzlet a saját tulajdonom, de önkormányzati területen van, tulajdonlappal nem rendelkezem. vállalkozói számlám nincs, mert készpénzzel fizetek a termelőknek és a nagykereskedelmekben. forgóeszköz vásárlásához, üzletélénkítéshez 1. 1,5 millió ft-ra lenne szükségem. Széchenyi kártya igénylésemet elutasították. milyem lehetőségem lehet? Válaszát előre köszönöm. Tisztelettel: Molnár Tamás Péter

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Péter! Sajnos valóban az a helyzet, hogy a Széchenyi Kártyához számlaforgalom szükséges, méghozzá jellemzően az igényelt hitel 2,5 - 3 -szorosát szokták kérni számlaforgalomban a bankok. Esetleg magánszemélyként megpróbálhat hitelt felvenni, de a bankszámla mindenképpen fontos, ha külső finanszírozást szeretne bevonni.

fejér magdolna2015 március 05. csütörtök, 15:23

Kedves Gábor, az a kérdésem ..hogy egy telefonos elérhetőséget szeretnék kérni.
Üdvözlöm Magdolna

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Magdolna, +3620 576 1136 a számom. Üdv, Gábor

Tugyi László2014 október 30. csütörtök, 19:22

Kedves Gábor, az a kérdésem
Hogy indulhat e a Telephely fejlesztés és gépbeszerzés pályázaton egyszerre?
Ez lehet zöldmezős beruházás is?
Szeretnénk egy tojás fertőtlenítő üzemet létre hozni.
Milyen adatokra lenne szüksége a hoz hogy megtudjam?

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves László, igen , lehetséges egyszerre indulni a két pályázaton. A következő lépéshez kérjük, töltse ki az előminősítö formot: https://cegfinanszirozas.hu/telephely-fejlesztes-palyazat

Gulyás Gábor, Cegfinanszirozas.hu2014 október 30. csütörtök, 14:35

Kedves Érdeklődők, mint bizonyára Önök is hallották, az MNB meghosszabbítja Növekedési Hitelprogramját, így a programban részt vevő bankok 2015. december 31-ig fogadnak be ilyen irányú hitelkérelmeket.

Kalaposné Nagy Mónika 2014 október 16. csütörtök, 12:34

Kedves Gábor, az a kérdésem ...hogy szeretnék növekedési hitelt felvenni egy éves a vállalkozásom ingatlanfedezet van 2millió ft-ra lenne szükségem hol kezdjem az ügyet?Tisztelettel Mónika

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Mónika!

Ha csak NHP-hitelben gondolkozik, akkor nagyon gyorsan nagyon ütős hitelanyagot kell összeállítani egy közeli beruházás, vagy forgóeszköz igénnyel.
2014.12.31.-éig szerződni kell az NHP hitelre. Sajnos még nem érkezett arra utaló jel, hogy ezt a határidőt meghosszabbítanák!
Néhány banknál már a befogadási határidő is lejárt.
A kérdésére a válaszom, hogy fel kell kutatni azokat a bankokat, akik még foglalkoznak az NHPII folyósításával, bővebb felvilágosítást ott fog kapni a további dokumentumok elkészítéséről.
Ami nagyon fontos, hogy konkrét üzleti tervvel menjen oda, illetve az ingatlan fedezet paraméterei is fontosak lesznek.
Ha a cég mutatói megfelelőek, akkor indulhat a hiteligénylési folyamat.
Amennyiben szükségét érzi, hogy segítsünk a hitel dokumentáció összegyűjtésében, illetve az üzleti, beruházási és pénzügyi terv megírásában, akkor kérem, hogy keressen fel bennünket!

smidt györgy2014 október 13. hétfő, 08:02

Kedves Gábor, az a kérdésem ...
üdvözletem ..az egyik fórum olvasónak irnám Budapestbank és O.T.P ad kezdő vállalkozóknak,hitelt de csak ingatlan fedezetre..kb 7milkás ingatlanra 3.6 millkát ad.
és akkor kérdezném Gábor én sajna kettő tüzközött vagyok mert nem vasgyok kezdő vállalkozó igy nekem nem adnak a bankok mert alkalmazotti válalkozó vagyok igy vállalkozásom 0 szaldós..itt mitt tudnék kezdeni mert igy se kezdő viszont hitelképtelen válalkozásnak tünök viszont nagyon kellene hitel üzlet beinditásához

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves György!
Amit jelezett az egyik forumozónak, az Önre is igaz!
Több lehetőség is van csupán ingatlan fedezetre felvenni szabadfelhasználású jelzáloghitelt, akár magánszemélyként is.
Amennyiben szeretné segítségünket kérni, kérem jelezze!

Mányi Tibor2014 október 10. péntek, 12:38

Kedves Gábor, az a kérdésem ...
Melyek azok a hitelek amelyek segítik a kezdő vállalkozásokat?
Válaszát előre is köszönöm.

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Tibor!

Léteznek olyan finanszírozási formák, melyek a kezdő vállalkozások segítésére folyósítanak.
Ami nagyon fontos, hogy mindenképpen ingatlan fedezet szükséges hozzá, mivel nincs lehetőség megvizsgálni a cég múltbéli számait, mutatóit.
Amennyiben igényli, úgy mi szívesen segítünk olyan finanszírozást találni, amely a legközelebb áll Önhöz, elképzeléseihez, illetve a projekt, beruházás méretéhez.

KŐVÁRINÉ Bárdi Mária2014 október 09. csütörtök, 20:12

Kedves Gábor, az a kérdésem ...
100 M ft értékű ingatlanfedezettel rendelkezem ipari-gazdasági-oktatási besorolású övezetben Biatorbágy központjában. Van egy 250 m2-es épület: alsó szinten garázsok,iroda és tárolási helyek.
Amásik megépített 250 m2-es épület leégett, a biztosító nem fizetett.
Vállalkozó társat keresek az ingatlanfedezetemmel építőipari
szakismerettel, többféle vállalkozás további működéséhez.

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Mária!
Sajnos partnerek felkutatásában nem tudunk segítséget nyújtani, csak finanszírozási kérdésekben igyekszünk a kérdezők rendelkezésére állni!

Tugyi László2014 október 09. csütörtök, 18:15

Kedves Gábor, az a kérdésem ...Hogy féléve vettünk egy működő vállalkozást nem nagy forgalommal,viszont a saját tőke minuszos volt.
Ha ez évben pluszos lesz kb 10-15 millió forint forgalommal mire számíthatok?Szeretnék pályázni és ha nyerünk kellene hitel is hozzá.
Elképzelhető hogy a cég kaphat?Persze nincs tartozása sehova.

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves László!
A saját tőke kritikus pont egy hitelfelvételnél. A vizsgálatok során ez szinte az első, amit megnéznek és K.O. kritérium is.
Fontos, hogy a saját tőke a jegyzett tőkénél sosem lehet kevesebb ( néhány banknál max. -30% )!
Vásárolt cég amúgy is nehéz helyzetben van, hiszen a múltbéli eredményeket nem a jelenlegi vezetőség érte el.
Minden esetben üzleti évet számolnak, tehát jan.1-től dec.31-ig.
Ha a saját tőke 2013-ban, vagyis a 2014-es beszámoló szerint mínuszos, akkor nem sok esélyt látok a finanszírozásra.
Mindenképpen meg kell várni a 2015-ös bevallást, amikor már rendbehozták a mutatót.
El tudok képzelni néhány kisebb banknál szabadfelhasználású hitelt, ahol talán elfogadják.
A forgalom tekintetében a tapasztalat, hogy 40%-ban finanszírozzák, de ehhez még számos mutatót meg kell vizsgálni.
Cége mérlegének átvizsgálásában tudunk segíteni Önnek, ha igényli.

Mányi Tibor2014 október 09. csütörtök, 11:48

Kedves Gábor!
Mányi Tibor vagyok. Érdekelnének ezek a lehetőségek. Az MHB nem ad ilyen hiteleket?
Üdvözlettel Tibor.

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Tibor!

Az MNB nem folyósítja az NHP hitelt, csak a forrást nyújtja a finanszírozók felé.

Mányi Tibor2014 október 09. csütörtök, 06:14

Kedves Gábor, az a kérdésem ...
Egyèni vállalkozó vagyok. Èrdeklődnék,hogy kezdőként
lehet-e nővekedési hitelt felvenni?
Ha igen milyen papírok kellenek hozzá?
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel Mányi Tibor.

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Tibor!
Bár az MNB hivatalos álláspontja, hogy a kezdő vállalkozásokat is segítse, de tapasztalataim szerint sajnos erre nincs lehetőség. Én még nem találkoztam olyan bankkal, ahol ne kellett volna a minimum egy lezárt üzleti év. Az ok (magyarázat a bankok részéről) egyszerű.
Mivel nincs mit vizsgálni, nem tud felmutatni semmilyen pénzügyi mutatót, teljesítményt, ezért nem tudnak mit hitelezni.
2008 óta a jelzálog fedezet már nem elég biztonság a bankoknak.
Amit én megpróbálnék, az egy ütős üzleti terv és néhány vidéki Takarékszövetkezetet végighívnék.
De nem szabad megijedni, ha nem kap NHP-t. Van élet a növekedési hitelen túl is!
Ha valóban jó az üzleti terv, illetve tényleg bízik vállalkozása sikerében, akkor érdemes lehet más finanszírozást keresni.
Léteznek hasonló kamatozással hitelek, amik nem olyan szigorúak, mint az NHP, de mégis szívesen finanszírozzák a kezdő vállalkozásokat! Szívesen segítek ilyen források felkutatásában, ha érdeklik a részletek, jelezze, és további tájékoztatást adok Önnek.

Bódogh László István2014 október 07. kedd, 21:32

Kedves Gábor, az a kérdésem ...Egyéni vállalkozó vagyok mint műszaki ellenőr pontosan egy éve! A gépkocsi a legfontosabb számomra,mivel a munkahelyem kb.200 km-re van,és ezt napi rendszerességgel megteszem! Volna e lehetőségem valamiféle támogatással,kedvező hitellel új autót venni,mert a jelenlegi szgk-ban már nagyon sok a km!
Üdv:B László

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves László!
Az NHP program keretein belül természetesen van lehetőség autó vásárlására, ha cégként szeretné ezt. Vannak erre szakosodott pénzintézetek, illetve már értékesítő partnerek is. Egyéni vállalkozók részére adható az NHP keretében autóhitel, de az őstermelők, egyesületek, szövetségek, ügyvédi és végrehajtói irodák, stb. nem finanszírozhatóak a Programból. 40% alatti saját rész esetén hitelgarancia kezességvállalás szükséges (az igénylőnek a garanciavállalás feltételeinek is meg kell felelnie).

Sz. Attila2014 október 07. kedd, 17:42

Kedves Gábor, az a kérdésem ...kisvállalkozó vagyok,minimálbér után fizetem a járulékot is. Szeretnék fejlődni növekedési hitellel. 3,5millió forintra lenne szükségem,2 ingatlant tudok fedezetként felajánlani. Egy helyen már elutasítottak. Van még esélyem?

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Attila!
Az ingatlan fedezet fontos, de nem minden ebben az esetben. Az NHP esetén ugyanis egy "kis" érdekellentét alakult ki az MNB és a bankok között. Az MNB elkötelezett, hogy beindítsa a gazdaság motorját, ami csak úgy lehetséges, ha olcsó forráshoz juttatja a vállalkozásokat. Mindezt úgy tervezte, hogy nulla forrást helyez ki a bankoknak, akik maximum 2,5%-on adhatják tovább ezt a hitelkonstrukciót. Ez a bankoknak nem túl jó, hiszen a marzsuk nem sok, így veszteségesen is kiszállhatnak ebből az ügyletből. Főként azért, mert az MNB habár nulla %-ért adja a forrást, de a bankoknak vissza kell adni akkor is, ha az ügyfél nem tud, akar fizetni a későbbiekben.
Egy kiskapu maradt a bankoknak, hogy ők határozhatják meg azt, hogy kinek is adnak hitelt. Mondanom sem kell, hogy kellően megszigorították a lehetőségeket, főként a piaci hitel felé terelve a vállalkozókat. Ahhoz, hogy valaki hozzájusson az NHP hitelhez sok mindennek kell összeállnia. Kellő ingatlan fedezet, erős üzleti terv és főként megfelelő mutatók, amelyre biztosan kiadhatják a hitelt.
Az Ön esetében megvizsgálnám a vállalkozásának az eredményességét (nettó árbevétel), ha ez a felvenni kívánt összeg minimum kétszerese, akkor lehet folytani a scoringot a többi mutató vizsgálatával (üzemi eredmény, adózott eredmény, eszközök, források, stb. Ha itt is minden rendben van, akkor megnézzük a kötelezettségeket. Mennyi hitele van, rövid, hosszú lejárat. Ha ezeknél mindent rendben találunk és kellően nyereséges a vállalkozás, akkor jön a beruházás üzleti, pénzügyi terve, illetve a végén az ingatlan fedezet.

Gábor Ágnes2014 október 07. kedd, 15:53

Kedves Gábor, az a kérdésem ...
cégem árbevétele 18 millió Ft, nincs köztartozásom, az elmúlt években nyereséges voltam.
Minden bank túl kicsinek talál, viszont mindenhonnan azt hallom, hogy növekedjek! Nem szeretnék ingatlanfedezetes hitelt felvenni, viszont szeretnék növekedni, de azt az adott egy/két éves lejáratú hitellehetőségekkel nem lehet. Várom szíves mielőbbi válaszát,
üdvözlettel.

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Ágnes! Az általános tapasztalat az, hogy a bankok nem szívesen hiteleznek 20 millió forint éves árbevétel alatti cégeket. Sőt, vannak bankok, amelyeknél éves 50 millió ez a korlát. Az ingatlanfedezet hiánya további "rossz pont", anélkül a 2,5%-os MNB NHP hitel gyakorlatilag elképzelhetetlen. Ennek ellenére van megoldás az Ön részére is, elsősorban Széchenyi Kártyát vagy folyószámlahitelt kaphat, az eddig elmondottak alapján. Ugyanakkor arra szeretném felhívni figyelmét, hogy ez az információ csak tájékoztató jellegű, számos egyéb fontos szempont is van, ami a bankok vizsgálnak egy hitelkérelem során (tevékenységi kör, nyereségesség, tulajdonosi kör stb.).

P. Orsolya2014 október 07. kedd, 14:13

Kedves Gábor, az a kérdésem, hogy ha a cégemnek tavaly 60 millió forint volt az árbevétele, akkor mennyi maximálisan mennyi hitelt vehetek fel? Köszönettel, Orsi

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
Kedves Orsolya! Ez alapján nehéz megválaszolni a kérdést, számos további szempont van, ami befolyásolja az adható hitel maximális értékét (cég üzemi eredménye, cég adózott eredménye, fedezet értéke stb.). Az mindenesetre elmondható, hogy a bankok nem szívesen adnak az árbevétel felét meghaladó hitelt, tehát az Ön esetében valószínűleg nem mehet 30 millió forint fölé a felvehető hitel mértéke - de az is lehet, hogy ennél alacsonyabban van a kapható maximális hitel, amennyiben az egyéb pénzügyi mutatók ezt indokolják.

Teszt Maki2014 október 03. péntek, 10:22

és az hogy van az?

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
az bizony sehogy sincs

János Tóth2014 október 02. csütörtök, 21:39

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam justo lacus, mattis vitae elit id, eleifend consectetur tellus. Sed pretium id lacus nec suscipit. Nullam sed est vel lectus fringilla lacinia. Nulla hendrerit, lorem quis fringilla porttitor, libero augue venenatis diam, ac pulvinar odio nisl in arcu. Integer iaculis, mauris sit amet fermentum fermentum, justo ex volutpat dui, vel mattis massa sem sit amet leo. Morbi vel laoreet sem.

János Tóth2014 október 02. csütörtök, 21:32

*teszt

Gulyás GáborCégfinanszírozás.hu
sajnos nem!

Cégfinanszírozás.hu hírlevél