Mit tehet egy kezdő vállalkozás?

A kezdő vállalkozások számtalan kihívással szembesülnek: induló vállalkozások talán méginkább igénylik a jó hitelt, finanszírozást, mint „idősebb” társaik, de nekik nehezebb hozzájutni! Az alábbi tippekkel nekik segítünk:

  • Induljanak EU-s pályázatokon! Mostanában számos olyan pályázati lehetőség látott napvilágot, amiken az induló vállalkozások igen jó esélyekkel indulhatnak!
  • Ajánljuk a faktoringot! Ha cégének jó vevői vannak, akkor a faktoring egy kitűnő választás egy induló vállalkozás finanszírozására!
  • Hitel helyett lízing: Lízing esetén a fedezet általában a lízingelt eszköz, így a vállalkozásnak gyakran nem kell pótlólagos fedezetet adni
  • Új Széchenyi Forgóeszköz Hitel: Egy támogatott hitel új munkaerő felvételére, új termék vagy szolgáltatás bevezetésére, vagy további terjeszkedésére. Itt szükséges fedezetet adni, a szóba jövő biztosítékok köre azonban igen rugalmas.

Amennyiben kezdő vállalkozásának hitelre van szüksége vagy érdeklik a fenti finanszírozási lehetőségek, úgy bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Konkrét hitelajánlatokat szeretnék kérni bankoktól

Alapkérdések
Igen
Kft
Zrt, Nyrt
Bt
EV
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Személyes adatok
Hitelösszeg
FtHasznosnak találta az oldalon található tartalmat? Nyomjon egy "Tetsziket" vagy ossza meg partnereivel, ismerőseivel!Tippek kezdő vállalkozásoknak

FaktoringPályázatokSzéchenyi Forgóeszközhitel

Cégfinanszírozás.hu hírlevél