A támogatás célja

A nehéz helyzetben lévő vállalkozásoknak nyújtsanak segítséget a munkavállalók megtartására. A 25-90 százalékos intenzitású, vissza nem térítendő támogatás bérre és szociális hozzájárulásra költhető, ami segíthet megőrizni a munkahelyet.


A támogatási összeg mértéke 

A felmondással érintett munkavállaló munkabére és szociális hozzájárulási adó együttes összegének 25-90 százaléka lehet. A havi teljes támogatás munkavállalóként nem haladhatja meg a kötelező legkisebb munkabér 150 százalékát (havibér esetén 152 250 Ft/munkavállaló)
 

A pályázat feltételei

  • A pályázó munkaadó nem állhat végelszámolás, felszámolás alatt.
  • Feltétel, hogy a kérelem benyújtása előtt a pályázó a munkavállalót legalább hat hónapja foglalkoztassa.
  • A támogatás elnyerésével a pályázó vállalja a munkavállaló foglalkoztatását a támogatás folyósítása alatt, és legalább a támogatási időtartammal megegyező időtartamú továbbfoglalkoztatását.
 
Kizárólag Magyarországon székhellyel, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon telephellyel rendelkező közép- és kisvállalkozások nyújthatnak be pályázatot
 
Támogatás határideje: 2014. január 1-jétől folyamatosan.
 

A támogatás időtartama

A felmondással érintett munkavállaló foglalkoztatásához legfeljebb egy évig, havonta, utólag folyósítható.

Érdekli a pályázat? Jelentkezzen most, töltse ki űrlapunkat, és az Ön pályázati tanácsadója, Nagy Zsombor felveszi a kapcsolatot Önnel!


Vállalkozás adatai


Az Ön pályázati tanácsadója: Nagy Zsombor

A cégek leggyakoribb 5 kérdése az MNB hitel kapcsán

Cégfinanszírozás.hu hírlevél