Pályázat

Amennyiben nem hitelképes vállalkozása, ne adja fel! Mi továbbra is segíteni szeretnénk Önnek, hogy megvalósítsa cége fejlődésével kapcsolatos álmait! A pályázat gombra kattintva írja le az összeget, illetve elképzeléseit, hogy miként fejlődhetne vállalkozása egy pályázat segítségével.

Faktoring

Amennyiben nem hitelképes vállalkozása, de likviditási gondjai vannak. Ha túl sok a vevői fizetés cége felé, de közben fejlődne a cége, vagy  szeretné a pénzét hamarabb megkapni, mint a számlán lévő fizetési határidő, akkor válassza a faktorálást! A Faktoring gombra kattintva egy adatlap kitöltésével partnereink veszik fel önnel a kapcsolatot.

Könyvelés

Amennyiben nem hitelképes a vállalkozása, de szeretné, ha  a a következő pénzügyi évben már az legyen és bele tudjon vágni a fejlesztésekbe, beruházásokba, ha jelenlegi könyvelője nem nyújtja Önnek a 100%-ot, ha Ön csak másodlagos könyvelőjének, akkor váltson! Évtizedes tapasztalatokkal rendelkező profi partnereink keresik fel Önt egy ajánlattal, ha a könyvelés gombra kattint és kitölti az adatlapot. 

Bankszámla

Amennyiben nem hitelképes vállalkozása és nem talált más finanszírozási formát, akkor csökkentse jelenlegi költségeit! A „Bankszámla” gombra kattintva az adatlap kitöltésével partnereink konkrét ajánlattal fogják Önt megkeresni.


Cégfinanszírozás.hu hírlevél