Széchenyi Hitel az úgynevezett Széchenyi Kártya Programba tartozó hiteltermék. A Széchenyi Kártya Program 2002-ben indult azzal a célkitűzéssel, hogy a vállalkozások egyszerűbb és olcsóbb hitelekhez juthassanak a banki hitelekhez képest.

 

Mit kell tudni a Széchenyi Hitelekről?

A Széchenyi Hitelek állami támogatásuknak köszönhetően rendkívül kedvező kamat és kezességi díjakkal rendelkeznek, a vállalkozások számára igénybe vehető hiteltámogatások legkedvezőbb formája egyértelműen a Széchenyi Hitel. A vállalkozások a támogatott hitel segítségével kiegészíthetik önerejüket, vagy ennek hiányában kedvező forráshoz juthatnak, mellyel megvalósíthatják eddig elérhetetlennek tűnt terveiket.

A Széchenyi Kártya Program keretében a hitelt igénylő cégek fejleszthetik piaci versenyképességüket, áthidalhatják likviditási problémáikat, finanszírozhatják a vállalkozás működéséhez szükséges beszerezni kívánt eszközeiket, továbbá új beruházásokat is megvalósíthatnak. A Széchenyi Kártya Programon belül kiválaszthatják a számukra megfelelő konstrukciót, akár a hitelfajták kombinációjával is élhetnek.  
 

Milyen hitelek érhetőek el a Széchenyi Kártya Programban?

  • Széchenyi Kártya Folyószámlahitel (Készpénzfelvétel a hitel erejéig)
  • Széchenyi Forgóeszközhitel (pl. alapanyag, árukészlet finanszírozása))
  • Széchenyi Beruházási Hitel (Beruházások finanszírozása)
  • Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel (Pályázatokhoz szükséges önrész finanszírozására)
  • Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel (Utófinanszírozású pályázatok előfinanszírozására)
  • Agrár Széchenyi Kártya (szabad felhasználású hitel az agrárszektor számára)
 
Igényeljen Széchenyi kártyát most!
Alapkérdések
Igen
Kft
Zrt, Nyrt
Bt
EV
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Személyes adatok
Hitelösszeg
Ft


 

Kik igényelhetik a Széchenyi Hitelt?

A Széchenyi Hitel olyan magyar mikro, kis- és középvállalkozások számára igényelhető, melyek egyéni cégként, egyéni vállalkozóként, gazdasági társaságként vagy szövetkezet formájában működnek. Feltétel azonban, hogy a vállalkozás ne rendelkezzen lejárt hitel vagy köztartozással.
A feltételek kifejezetten a KKV szektorban működő vállalkozások sajátosságaira és igényeire lettek szabva, hogy a hitelek segítségével vállalkozói terhük csökkenjen, ezzel ellentétben piaci erejük és gazdasági stabilitásuk növekedjen.
 

Milyen konstrukciókkal rendelkeznek a Széchenyi hitelek?

A Széchényi hitelek fajtától függően 500 000 forinttól egészen 50 millió forintig 1-5 év futamidővel igényelhetőek önerővel vagy önerő nélkül. Mind más és más célra vehetők fel, kezdve az egyszerű szabad felhasználású Széchenyi Kártya Folyószámlahiteltől egészen a beruházások vagy a forgóeszközök finanszírozását lehetővé tevő Széchényi Forgóeszköz és Széchenyi Beruházási hitelig.
 
Igényeljen Széchenyi hitelt most!
Alapkérdések
Igen
Kft
Zrt, Nyrt
Bt
EV
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Igen
Nem
Személyes adatok
Hitelösszeg
Ft
Széchenyi KártyaSzéchenyi ForgóeszközhitelSzéchenyi Beruházási Hitel

Cégfinanszírozás.hu hírlevél